Musèet på låven


Museum med samling av kulturminner med blant annet fullt utstyrt landhandel, kjøkken fra 1930-tallet, og stue fra 50/60-tallet, gammel utedo, samling av gamle bilskilt fra alle USA`s stater, kaffekanner, matbokser og mye annet som skaper en avslappende og god atmosfære.

Fra 1. november til 23. desember pyntes hele låven til jul med juletre og nisser, og det spilles julemusikk. Her kan man sette seg ned å nyte atmosfæren med julegløgg og pepperkjeks om man ønsker det. Her kommer man garantert i god julestemning.
Vi ønsker alle velkommen til en stemningsfull førjulstid.

Åpningstider for Musèet på låven:

November – Desember:

Mandag-fredag 10-20
Lørdag  10-18
Søndag  12-18

VI HÅPER VÅRE BESØKENDE RESPEKTERER AT DETTE ER EN PRIVAT KULTURSAMLING OG AT MAN IKKE FJERNER GJENSTANDER FRA SAMLINGEN, SLIK AT VI KAN FORTSETTE Å TILBY VÅRE BESØKENDE EN "MIMREOPPLEVELSE".

Samling av kulturminner


I 2. etasje på Kortmans Lysfabrikk finner man “Musèet på låven”, som er en meget interessant og innholdsrik privat samling av kulturminner fra nær fortid. Ta deg tid til en mimrestund.

Låven


Det er god plass til en mimrestund på låven. Til jul kan man kose seg med julegløgg og pepperkjeks mens man hører på norske julesanger. 

Servering og salg

I vår 50-talls Diner serverer vi hamburger, club-sandwich, brownies, is m.m.

Tidsriktige møbler og tilbehør i kombinasjon med classic countrymusikk sørger for riktig stemning. Det er også mulig å spille sine egne favorittsanger på vår jukebox.

Besøk oss også på vår facebookside "Kortmans Lysfabrikk". Ved å "google" vuddu valley og/eller vuddu valley diner vil dere også der finne bilder og artikler fra Dineren.

Ta kontakt for mer informasjon.

 

Brannbilene


Vi har 4 veteran brannbiler, brannuniformer, hjelmer, vannsprøyter og mye annet utstyr som vi har samlet på. Vi har etablert Midt-norsk Brannmuseum, og jobber med å få alt dette satt i system. Et spennende prosjekt.

Brannbilene står ute i sommerhalvåret og blir satt på lager om vinteren.